Unseeling's Mysteries With DNA
آیا سیب Red Delicious شما واقعاً Red Delicious است؟ آیا واقعاً پودل خانوادگی بیشتر یک دودل است؟
بگذارید این را به روشی دیگر بپرسم: الان چه قهوه ای خرید قهوه می نوشی؟ نه کباب ، نه منشا ، بلکه چه نوع قهوه در فنجان شماست؟ تایپیکا؟ مشروب بربون؟ ماراگوایپ؟ جواب کمتر از تصور شماست.
مسئله در این است که چگونه بذر قهوه و انواع آن یا به طور مناسب تر ، طی قرن ها ثبت نشده است. تبادلات بذر نسبتاً غیررسمی بود ، زیرا محصولات قهوه از مرزهای کشور عبور می کردند ، در مناطق وحشی هیبریداسیون می شدند و در کل به گونه های کاملاً جدیدی شکل می گرفتند. همه اینها تلاش برای فهرست نویسی را پیچیده تر می کند و این موضوعی است که با تقاضای امروز بازار قهوه ، که در آن تولید کنندگان با یک کوکتل سمی از بیماری ها ، تغییرات آب و هوا و بازار سنگین C مواجه هستند ، پیچیده است.
تولیدکنندگان باید بدانند دقیقاً چه چیزی در حال رشد هستند ، صادرکنندگان باید بدانند چه چیزی را می فروشند ، واردکنندگان و کباب کننده ها باید بدانند چه چیزی می خرند و بسیاری از مصرف کنندگان می خواهند بدانند دقیقاً چه چیزی می نوشند. این مجموعه نیازهای به هم پیوسته ای است که همه در هر مرحله از زنجیره تأثیر می گذارند و همه از اطلاعات بیشتری بهره مند می شوند. در پاسخ ، تحقیقات جهانی قهوه با استفاده از روش جدید قهوه تجزیه و تحلیل برای آزمایش اثر انگشت ژنتیکی نمونه ای که آرایش واقعی آن را آشکار می کند ، آغاز شده است. پس از سنجش بیش از 2500 نمونه ، آنها یافته های اولیه خود را در ژورنال AOAC International منتشر کرده اند و پاسخ ها تاکنون بسیار جالب است.
برای این روش جدید ، محققان WCR با جستجوی هشت نشانگر Single Sequence Repeater (SSR) در کد ژنتیکی هر گیاه ، "اثر انگشت DNA" برای هر نوع قهوه Arabica ایجاد کردند. آنها با استفاده از آن پایگاه داده ، 2533 نمونه گیاه را برای تجزیه و تحلیل تنوع ژنتیکی انواع و همچنین "انطباق ژنتیکی" ، که راهی برای پرسش است ، آزمایش کردند ، آیا تنوع ادعایی تنوع واقعی است؟ هنگام سنجش از 2500 نمونه - 22٪ از جمعیت تحقیقاتی WCR خود ، 10٪ به عنوان بخشی از تأیید مهد کودک ، و 68٪ از نمونه های بی هویت ارائه شده توسط "افرادی که مایل به بررسی مواد خود هستند" - آنها دریافتند که همه انواع آن نیستند به نظر میرسیدند.
در بررسی دو گونه "بسیار نمایان" به ویژه - مارسلسا و گشا - دریافتند که از 299 نمونه مارسلسا ، 82٪ یک مسابقه دقیق ، 9٪ "از نزدیک" ، 8٪ "مختلف مربوط به Catimors" نبودند. " حدود 1٪ فقط تایپیکا یا بوربن بودند.
نمونه های گشا بسیار بدتر شده اند. از بین 88 تست ، فقط 39٪ مسابقه دقیق برای مرجع Gesha بود. 24٪ از نزدیک در یک "خوشه Gesha" ، و عظیم 37٪ از گونه های کاملا غیر مرتبط بودند.
طبق مطالعه ، این "ابزار جدید قدرتمند" برای شناسایی انواع قهوه Arabica ، مزایای بسیاری از صنعت قهوه را به همراه خواهد داشت. فراتر از اعتماد به نفس مصرف کننده ، شناسایی جدید 100٪ قابل تکرار به کشاورزان امکان می دهد تا با دقت بیشتری انواع مختلفی را که مثلاً در برابر بیماری ها یا تغییرات اقلیمی مقاوم هستند بکارند ، بنابراین به تضمین پایداری قهوه در دهه های آینده کمک می کند. این امر همچنین به "ردیابی تاریخ پرورش C. arabica و حرکت انواع C. arabica" کمک خواهد کرد تا برخی از رمز و راز جاده طولانی و پیچیده ای که بوته قهوه طی می کند را از بین ببرد.
Zac Cadwalader مدیر عامل در شبکه رسانه ای Sprudge و نویسنده مستقر در دالاس است. بیشتر بخوانید Zac Cadwalader در Sprudge.
https://www.facebook.com/105134207633942/posts/unpeeling-coffees-mysteries-with-dna/181910976622931/
https://khorramstore.com/product-category/beverages/buy-coffee/
- ۹۹/۰۶/۱۰
مطلبتون خیلی خوب و کامل بود. کاش درباره روش تهیه انواع فهوه هم مطلب بذارید. مرسی